SVH Openingstocht 2022

18/3: ROUTES ZIJN TOEGEVOEGD!!!

Beste Snelverzetters,

Het wielerseizoen is inmiddels geopend met het tweeluik: Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne. Dat betekent dat wij ook weer mogen opstappen. En dit jaar maken we het tijdens de Openingstocht op zondag 27 maart 2022 wederom gebruik van een succesvol recept. We sluiten namelijk af met een pannenkoek en een drankje bij de Gloeiende Gerrit. Uiteraard op kosten van de club.
Ook gaan we dit jaar iets nieuws doen. We bieden namelijk ook een MTB-gravelroute aan voor de liefhebbers. Dit heeft er mee te maken dat we als bestuur komend seizoen ook plek maken voor deze groep op de parkeerplaats bij Altis. We merken dat er veel leden naast de racefiets gebruik maken van de crossfiets, gravelbike of MTB. Waarom maken we hier dan ook geen ruimte voor was onze gedachte? Hoe dit er precies uit gaat zien communiceren we nog in een nieuwsbrief. Het bordje is in ieder geval al netjes opgehangen door onze materiaalman Richard Renkers.

Hieronder som ik kort op hoe de Openingstocht eruit gaat zien:

– De start is op de parkeerplaats van Altis. We starten op zondag 27 maart 2022 om 9:30 uur.
– We rijden in de gebruikelijke groepen (28-40+) en voegen daar de MTB/gravel-groep aan toe.
– De 28 en 31 rijden een route van 54km in de richting van Barneveld: https://nl.wikiloc.com/routes-fietsen/rzo54-svh-openingstocht-22-96765291.
– De 34, 37 en 40(+) rijden een route van 71km rondom Barneveld (aangepaste versie) https://nl.wikiloc.com/routes-fietsen/ro71-svh-openingstocht-22a-97854221?fbclid=IwAR1Ct56KGrRRjqIjwXMjqCEJgjPZ2n7C3npTioo-vJpzXDi_51d_JVYo-u0
– De MTB/gravel-groep rijdt een route van 53km richting Doorn https://nl.wikiloc.com/routes-gravel-bike/xz53-opening-22-96765173.
BELANGRIJK: om de gehele MTB/gravel-route legaal te rijden heb je EN een toegangsbewijs nodig voor de Treek EN een toegangsbewijs voor de Utrechtse Heuvelrug. Bereid jezelf goed voor, schaf dit toegangsbewijs aan en steun hiermee het onderhoud van de paden. Aangezien het toegangsbewijs voor de Treek prijzig is vergeleken met die van de Utrechtse Heuvelrug kan je ook de gravelpaden naast de MTB-route nemen om zo een mogelijke boete te voorkomen. De wegkapitein van de groep zal je hierop wijzen tijdens de tocht.
– De afsluiting van de tocht is bij de Gloeiende Gerrit in Hoogland. Hier staat traditioneel een drankje inclusief pannenkoek te wachten gesponsord door de club. De overige hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening.
– Introducees zijn ook welkom tijdens deze Openingstocht. Ken je nog iemand die graag fietst, maar nog geen lid is? Nodig hem/ haar dan uit en geef hem/ haar ook op bij de inschrijving. En zorg er daarna ook zelf voor dat deze persoon zich aanmeld als lid bij de leukste toerfietsvereniging van Midden-Nederland!
– Wil je wegkapitein zijn, dan kan je dit aangeven bij je inschrijving. Je kan dan de route ook eerder ontvangen, zodat je deze kunt voorrijden.
– Het betreft een officiële clubrit. Rijdt deze rit daarom ook in onze clubkleding. Deze is beschikbaar bij Bike Totaal Groenestein.
– Inschrijven kan via onderstaande knop:

Schrijf je nu in

Vragen? Stuur dan een email naar evenementen@snelverzet.nl.

Met vriendelijke groet, namens het gehele bestuur,

Mark ten Thije
Bestuurslid Evenementen

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *