Misschien wel de allerleukste toerfietsvereniging van Midden-Nederland!

Cycling Challenge Hoogland

 

Het is een van de mooiste toertochten van Midden-Nederland en wij organiseren ’m! Hij staat bekend om de prachtige routes en de uitstekende verzorgingsposten onderweg. Cycling Challenge Hoogland wordt verreden op de laatste zondag van het Dorpsfeest in Hoogland, het grootste en gezelligste evenement uit de regio.

Verzet je grenzen en fiets mee!
Ook dit jaar organiseert Snel Verzet de Cycling Challenge Hoogland. Een unieke en uitdagende fietstocht voor racers en gravelers door onze prachtige omgeving!

Wanneer?
Zondag 17 september 2023 | Starttijd: (afhankelijk van afstand) tussen 08:00 en 10:00

Wie?
Iedereen die blij wordt van rijden op een race- of gravelfiets kan meedoen aan Cycling Challenge Hoogland. We hebben diverse afstanden uitgezet:
Race 80, 115 en 170km
Gravel 80, 105 en 135km

Waar?

We starten en eindigen op het bruisende festivalterrein van Dorpsfeest Hoogland waar na de tocht een lekker koud drankje en smakelijke hamburger op je wacht. Want dat harde werken mag natuurlijk flink beloond worden, terwijl je fiets bijkomt in onze bewaakte fietsenstalling.
Adres parkeerplaats: Engweg 115, 3828 CJ Hoogland (Eemruiters). Startlocatie fietstocht/ inschrijving wordt vanaf daar met pijlen aangegeven.

Deelname kost € 17,50 (€ 16,50 bij voorinschrijving) en NTFU-leden krijgen € 3,- korting op inschrijving. Schrijf je in via fietssport.nl (met QR code naar de pagina) of neem contact met ons op via evenementen@snelverzet.nl.

 

Familiefietstocht (gratis)

Heel Hoogland op de fiets! Fietsen is natuurlijk hét middel om eropuit te trekken met de familie, daarom is deelname aan deze tocht geheel gratis. De familiefietstocht is een individuele route voor het hele gezin, van een mooie 30 kilometer. Deze fietstocht is geschikt voor toerfietsen, elektrische fietsen, voor jong en oud. Deze tocht voert je door Hoogland. 
West langs rivier de Eem naar Soest. De route brengt je langs de ‘Windhond’ op de Soester Engh, golvend langs de Soesterduinen naar het voormalige vliegveld Soesterberg. Waar op een pauzeplek met hapje en drankje op je wacht. De terugweg naar Hoogland voert je over de Schapendrift in de
bossen naar Korte Duinen tot in Birkhoven. Kronkelend en golvend kom je zo in Amersfoort en Hoogland aan. Voor deze tocht hoef je je niet in te schrijven maar alleen aan te melden bij de start.

Dorpsfeest Hoogland

De combinatie van een pittige fietstocht, de mooie omgeving en de gezelligheid na afloop op het festivalterrein maken de Cycling Challenge Hoogland een uitdaging die je echt meegemaakt wilt hebben!
Op het festivalterrein wachten diverse activiteiten, een mountainbike stuntshow, live muziek, food trucks en gelegenheden om een drankje te doen.

Wij worden gesponsord door deze topbedrijven: