Misschien wel de allerleukste toerfietsvereniging van Midden-Nederland!

"Daar heb je de blauwen uit Hoogland"

 

Onze clubkleding wordt sinds 2023 geleverd door Bioracer. Met dank aan onze sponsoren, Drukwerk Max, Bike Totaal Groenestein en Isabella wordt onze kleding tegen scherpe prijzen aangeboden. Bij alle trainingsavonden en clubritten worden de leden in de clubkleding verwacht.

Onze kleding

Ons clubtenue kent twee lijnen: Icon en Epic.

Icon is de meeste betaalbare lijn en speciaal voor toerfietsers ontworpen door Bioracer. Epic is de lijn waar ook de profs in rijden. Epic zit strakker en de naden zijn anders afgewerkt. Epic is duurder dan Icon, maar voor de geleverde kwaliteit nog steeds aantrekkelijk geprijsd. We hebben een volledige heren en dames uitvoering van beide lijnen. Overigens zijn beide broeken voorzien van dezelfde zeem. Hier doen we nooit concessies in.

Onze kleding is extra betaalbaar omdat de sponsors per item een bijdrage doen. Zo kunnen leden voor een aantrekkelijke prijs in zeer goede kleding rijden.

De webshop

Kleding kan besteld worden via onze webshop van Bioracer. De vereniging houdt geen kledingvoorraad aan. Enkele keren per jaar openen we de webshop en kunnen de leden bestellen. Vervolgens wordt de kleding geproduceerd en uitgeleverd. Dit schema vind je op de website en wordt via de nieuwsbrief gedeeld. Er is paskleding aanwezig van zowel de Icon als de Epic lijn, bij Biketotaal Groenestein in Hoogland.  Je kunt ook de maattabel van Bioracer raadplegen.

Als de kleding gereed is wordt dat via een nieuwsbrief bekend gemaakt en kan deze afgehaald worden bij Biketotaal Groenestein.

Nieuwe leden

Nieuwe leden kunnen via deze link een account aanmaken voor de webshop en direct kleding bestellen.

Garanties

Mocht je problemen hebben met de kleding dan kun je aanspraak maken op de garantieregeling van Bioracer. Heb je opmerkingen, zowel positief als negatief dan horen we dat ook graag zodat we waar mogelijk verbeteringen in het assortiment, service, kwaliteit, communicatie enz. 

Stuur een bericht naar kledingcommissie@snelverzet.nl

Meer weten over onze clubkleding? Stuur dan een e-mail naar: kledingcommissie@snelverzet.nl 

Wij worden gesponsord door deze topbedrijven: