SVH Baanclinic @ Omnisport Apeldoorn (geannuleerd)

Dit evenement gaat niet door. Voor de onderbouwing verwijs ik jullie door naar de verstuurde nieuwsbrief d.d. 17/11/2021.

Beste Snel Verzetters,

Het is gelukt! We kunnen en mogen weer gaan baanwielrennen in het Omnisport in Apeldoorn. Heb je zin om mee te gaan lees dan onderstaande aandachtspunten goed door en schrijf je in door op de knop te klikken en je gegevens in te vullen.

– Wat: we gaan onder leiding van trainers van de Adelaar de baan op en zelf het gevoel ervaren wat baanwielrennen inhoudt. Het begint met een warming-up, gevolgd door simpele oefeningen passend bij ieders niveau (beginner of gevorderd) en bevat ook diverse wedstrijdelementen om iedereen aan hun trekken te laten komen. Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat het een machtig gevoel geeft als het je lukt om bovenin de baan te rijden en als een speer naar beneden te vlammen om een toptijd te zetten over 250m. Voor meer informatie over baanwielrennen kan je altijd kijken op de site van de Adelaar.
– Wanneer: zaterdagmiddag 27 november 2021 16:00-18:00 uur.
– Waar: Omnisport, De Voorwaarts 55, Apeldoorn.
– Kosten: dit is afhankelijk van de opkomst, maar hier volgt een indicatie (15 personen = € 37,98 / 20 personen = € 40,10 / 25 personen = € 32,08 / 30 personen = € 33,18). Let op: hier is nog geen rekening gehouden met een bijdrage vanuit Snel Verzet Hoogland. Zie voor meer informatie over de prijzen de site van de Adelaar

Verder:
– Kleding: neem je eigen wielerkleding mee. Denk ook aan een jasje als je langs de kant staat te wachten. Uiteraard is een helm verplicht, maar ook handschoenen dien je te dragen.
– Fiets: je huurt een fiets bij het Omnisport die door de vrijwilligers voor jou worden afgesteld.
– Wees ruim op tijd aanwezig (liefste circa 45 minuten), zodat men voldoende tijd heeft om je fiets af te stellen en je je rugnummer kan opspelden.
– Pedalen/ schoeisel: je kunt pedalen huren, maar het gemakkelijkste is om pedalen en bijbehorende schoenen zelf mee te nemen.
– COVID-19: vanwege corona is de horeca gesloten. Een natje en een droogje zit er dus niet in na afloop.
– Na afloop kan je douchen in de kleedruimtes van het Omnisport. Vergeet je douchespullen niet.
– Ik zal kort voor die tijd de deelnemerslijst verstrekken, zodat je eventueel met elkaar kunt carpoolen.
– Ken je iemand die geen SVH-lid is, maar die graag een keertje mee wil dan kan hij/zij zich ook inschrijven. De korting vanuit Snel Verzet is echter niet op hem/haar van toepassing.

Overige informatie communiceer ik tijdig met diegene die zich aanmelden. Bij vragen mag je een mail sturen naar evenementen@snelverzet.nl.

Met sportieve groet,

Mark ten Thije
Bestuurslid Evenementen

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *