Hennie Kuiper Classic (Teutoburgerwaldtocht)

Normaalgesproken vindt deze klassieker al in april plaats, maar dit jaar is de tocht iets verlaat naar zondag 22 mei 2022. Dat houdt ons natuurlijk niet tegen om een bus te regelen, zodat we met een mooie afvaardiging naar Duitsland kunnen.

Voor dit evenement wordt dus een touringcar met fietsenaanhanger gehuurd, waarin alle racefietsen vervoerd kunnen worden.

De toertocht start in finisht in Ibbenbüren (Duitsland). De Hennie Kuiper Classic is een prachtige tocht en voert je dwars door het Teutoburgerwald met zijn schitterende vergezichten, glooiende wegen, vakwerkhuizen en prachtige stadjes als Tecklenburg en Bad Iburg. De verkeersluwe omgeving is even fraai als die van het zeer geliefde Limburgse landschap. Door het geaccidenteerde terrein is de De Hennie Kuiper Classic een echte kuitenbijter.
Deze uitgepijlde pittige tocht met de nodige beklimmingen gaat over goed begaanbare wegen. Er is een lange (120 km / 1863 hoogtemeters) en een korte (92 km / 1342 hoogtemeters) versie.
We zullen proberen deze toertocht in verschillende groepen / snelheden te rijden, zodat iedereen op en met zijn eigen niveau kan fietsen.
De dag ziet op hoofdlijnen als volgt uit:

Zondag 22 mei 2022:
– 6.00 uur: Verzamelen en vertrek vanaf parkeerplaats Piet Klerkx (Emiclaer)
– 8.00 uur: Aankomst in Ibbenbüren
– 8.30 uur: Start toertocht
– 14.00 uur: Einde toertocht
– 15.00-15:30 uur: Vertrek touringcar naar Hoogland
– 17.30 uur: Aankomst in Hoogland

De inschrijving voor deze tocht wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Bike Totaal Groenestein. Zij vergoeden de inschrijfkosten van iedere deelnemer aan de tocht (€7,- p.p.). Daar doen we als club nog €3,- p.p. bij waardoor je een tientje korting krijgt op het gehele pakket. Voor de overige kosten van de huur touringcar plus fietsenaanhanger zal een eigen bijdrage van €24,50 per deelnemer worden gevraagd. De inschrijving voor de Hennie Kuiperclassic zal voor je worden geregeld na inschrijving!
De touringcar en fietsenaanhanger kunnen maximaal 50 personen en fietsen vervoeren. Voor de eerste 50 aanmelders is er daarom plaats in de bus. VOL = VOL!!!

Door op onderstaande knop te klikken en je gegevens in te vullen neem je deel aan het evenement (inschrijven kan tot donderdag 19 mei 2022).

Schrijf je nu in

De eigen bijdrage wordt afgeschreven van het bij Snel Verzet bekende bankrekeningnummer. Door je in te schrijven ga je akkoord met deze afschrijving door onze penningmeester Roelof.
En nog een belangrijke mededeling die ook terugkomt bij de inschrijving. Je bent geheel zelf verantwoordelijk voor eventuele schade aan je fiets door vervoer hiervan. Hier kun je de busmaatschappij helaas niet voor aansprakelijk stellen. Hang dus op de bewuste dag van 22 mei 2022 je fiets zelf in de fietsenaanhanger en gebruik eventueel zelf meegebrachte doeken of dekens om je fiets te beschermen. Dit is belangrijk om je te realiseren voordat je je inschrijft.

En als laatste wil ik afsluiten met de mededeling dat de GPX-bestanden naar je worden opgestuurd.

Ik kijk uit naar je inschrijving en deelname!

Met vriendelijke groet,

Mark ten Thije

Datum

22 mei 2022
Expired!

Tijd

6:00 am - 6:00 pm

Kosten

€24,50

Locatie

Ibbenbüren
Aaseebad, An der Umfluth 99, Ibbenbüren

Organisator

Mark ten Thije
Email
evenementen@snelverzet.nl

Next Event

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *