Hennie Kuiper Classic (Teutoburgerwaldtocht)

Met de bus naar de Hennie Kuiperclassic 16-04-2023

Al vroeg in het seizoen, op zondag 16 april 2023 willen we net als afgelopen jaren, met een grote groep
Snel Verzetters aan deze door de Oldenzaalse Wielerclub georganiseerde toertocht deelnemen. Voor dit
evenement wordt een touringcar met fietsenaanhanger gehuurd, waarin alle racefietsen vervoerd kunnen worden. De toertocht start en finisht in Ibbenbüren (Duitsland). De Hennie Kuiperclassic is een prachtige tocht en voert je dwars door het Teutoburgerwald met zijn schitterende vergezichten, glooiende wegen, vakwerkhuizen en prachtige stadjes als Tecklenburg en Bad Iburg. De verkeersluwe omgeving is even fraai als die van het zeer geliefde Limburgse landschap. Door het geaccidenteerde terrein is de Hennie Kuiperclassic een echte kuitenbijter.

Deze uitgepijlde pittige tocht met de nodige beklimmingen gaat over goed begaanbare wegen. Er is een
lange (120 km / 1700 hoogtemeters) en een korte (95 km / 1300 hoogtemeters) versie.
De dag ziet in hoofdlijnen als volgt uit:

Zondag 16 april 2023:
– 5:30 uur Verzamelen op de parkeerplaats Piet Klerkx (De Brand 1-4 in Amersfoort)
– 6.00 uur Vertrek
– 8.00 uur Aankomst in Ibbenbüren
– 8.30 uur Start toertocht
– 14.00 uur Einde toertocht
– 15.00 uur Vertrek touringcar naar Amersfoort
– 17.30 uur Aankomst in Amersfoort

De Club betaald 7,- p.p. t.b.h.v. de inschrijfkosten van iedere deelnemer aan de tocht. Voor de overige kosten van de huur touringcar plus fietsenaanhanger zal een eigen bijdrage van ca. € 20,- per deelnemer bij 50 deelnemers worden gevraagd. Bij een minimale inschrijving van 40 deelnemers zal de busreis ca. € 25,- euro kosten. De inschrijving voor de Hennie Kuiperclassic zal voor je worden geregeld na inschrijving dit formulier, daar hoef je dus verder niets voor te doen. De GPX routes ontvang je voor aanvang van het evenement. Het is toegestaan om een introduce mee te nemen. Hiervoor zal dan wel zelf het inschrijfgeld moeten worden betaald + de busreis.

De touringcar en fietsenaanhanger kunnen maximaal 50 personen en fietsen vervoeren. Voor de eerste 50 aanmelders is er daarom plaats in de bus. VOL = VOL!!! Graag hoor ik uiterlijk 2 april of je mee gaat.

PS, Fietsen dienen zelf in de aanhanger of in het bagageruim gehangen of gelegd te worden. Eventuele schades zijn voor eigen risico. Neem daarom zelf een doek of iets mee om je fiets te beschermen indien jij dat nodig vindt. Middels de onderstaande button kun je je aanmelden voor deelname aan dit clubevenement. Indien er vragen zijn neem gerust contact op!

Met sportieve groet,
Herbert Bokkers
evenementen@snelverzet.nl

Datum

16 apr 2023
Expired!

Tijd

6:00 am

Kosten

€24,50

Locatie

Ibbenbüren
Aaseebad, An der Umfluth 99, Ibbenbüren

Organisator

evenementen
Email
evenementen@snelverzet.nl

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *