Buitenlandtocht 2022

Beste deelnemer aan de Buitenlandtocht 2022,

We vinden het leuk dat je belangstelling hebt voor de Buitenlandtocht 2022. Deze BLT wordt gehouden in het oostelijke deel van Sauerland van donderdag 26 mei tot en met maandag 30 mei (Hemelvaart-weekend). De reisbeschrijving van de BLT en ook van de XL-versie vind je door te klikken op onderstaande knop.

Reisbeschrijving

Je kunt je aanmelden voor deelname door te klikken op de knop “Schrijf je nu in”, het formulier in te vullen en te verzenden. Via de aanmeldlink vind je ook de voorwaarden die gelden ten aanzien van Corona en annulering. Aanmelden kan tot en met zaterdag 12 maart 2022. Op basis van de dan ontvangen aanmeldingen, zullen wij de boeking bij het Sophia-hotel definitief maken. We hebben bij het hotel een optie op 43 bedden. Mochten er meer dan 43 aanmeldingen zijn, dan zullen we de aanmeldingen accepteren op volgorde van binnenkomst. De aanmeldingen waarvoor we geen bedden hebben, plaatsen we op een reservelijst.

Eventuele aanmeldingen na 12 maart 2022 kunnen wij alleen accepteren als er nog plaats in het hotel beschikbaar is.

Schrijf je nu in

Door het invullen en verzenden van het digitale inschrijfformulier ga je akkoord met de voorwaarden die gelden voor deelname, waaronder de Corona- en annuleringsvoorwaarden en de machtiging voor incasso van de kosten voor deelname.

De BLT-commissie 2022,

Richard Buskens, Theo Reymer, Martijn Kamphorst en Joost van Dolderen

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *