BT Groenestein Gravel Ride

— wegens verlenging van de lock-down is deze rit van 7 februari tot nadere orde uitgesteld. We zullen een nieuwe datum kiezen wanneer de einddatum van de lock-down bekend is —
Ook SVH is in lock-down, we houden er rekening mee dat de lock-down periode met twee weken zal worden verlengd. Fietsen mag in deze periode met maximaal twee personen. Hopelijk kan er daarna weer wat meer en kunnen we elkaar weer op de fiets ontmoeten.
We zijn van plan om op zondag 7 februari (in plaats van 24 januari) onze inmiddels traditionele clubgraveltocht te houden. Mocht de tocht wegens Corona-regels of de weersomstandigheden op 7 februari niet kunnen doorgaan, dan verschuiven we deze naar een latere datum. Op donderdag 4 februari melden we op facebook en per nieuwsbrief of de rit doorgaat op 7 februari.
De routes (63, 76 en 90 km) zijn gereed en gaan dit jaar naar de Grebbelinie. De langste route gaat ook over de Goudsberg. De onverharde stukken gaan over verrassende landwegen en bospaden en over de dijken van de Grebbelinie. Prachtig en uitdagend! De onverharde stroken zijn zwaarder dan op de Heuvelrug, gelukkig zijn er tussen de stroken voldoende verharde stukken om weer op krachten te komen. Op de routes zal je regelmatig wandelaars en andere fietsers tegenkomen. Houd rekening met elkaar, pas je snelheid aan en geef elkaar de ruimte!
De routes stellen we een paar dagen voor de rit beschikbaar, zodat we deze – indien nodig – nog kunnen aanpassen aan de actuele toestand van de paden.
De opzet van de tocht is net zoals bij de 1,5 m ontmoetingstocht. Je vormt je eigen groepje en kiest je eigen startplek. Wij vragen jullie om rond 9.30 te starten, dit ten behoeve van de planning en voorbereiding van de verzorgingspost.
Onderweg kom je bij restaurant De Dennen op de verzorgingspost voor een welverdiende pauze. Deze post ligt voor alle afstanden op ca. 30 km voor het einde van de route. Voor de dames is er bij de post een toilet beschikbaar.
Samen afsluiten met bier en bitterballen zit er deze keer helaas niet in.
Je mag introducees meenemen, zij kunnen zo kennismaken met onze prachtige omgeving en mooie vereniging.
Voor deze rit gelden i.v.m. Corona een aantal strakke regels, we hopen op jullie begrip daarvoor. We roepen jullie op om je daaraan te houden en zo mee te werken aan een goed en corona-veilig verloop (en het voorkomen van hoge boetes). De regels zijn:
– Je meld je vooraf aan voor deze rit. Je kan je aanmelden via dit evenement op facebook of via de link in de SVH-nieuwsbrief.
– Kom niet als je je niet vooraf hebt aangemeld.
– Blijf thuis als je verschijnselen van Corona hebt.
– Hanteer de maximale groepsgrootte van 4, ook als je onderweg anderen tegenkomt.
– Bij aankomst op de pauzeplek ontsmet je je handen.
– Op de pauzeplek houd je steeds 1,5 m onderlinge afstand. Zoek een rustige en ruime plek op het terrein, het is groot genoeg.
Tot ziens bij de BT Groenestein Gravel Ride
Sportieve groet,
De organisatie

Datum

07 feb 2021

Tijd

9:30 am - 2:00 pm

Next Event

Recente reacties

    Reactie verzenden

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *