Bike Totaal Groenestein Gravelride 2024

Stap het nieuwe jaar in vol frisse ambities en met mooie uitdagingen. Rijd daarom mee met de ‘Bike Totaal Groenestein Gravel Ride 2024’ op zondag 28 januari. Mooie gravelroutes brengen je richting Lage Vuursche tot in het Gooi en over De Utrechtse Heuvelrug en de Treek. Met 3 verschillende afstanden is er voor elk wat wils om samen met je vrienden een gezellige en sportieve fietstocht te maken om deze af te sluiten met een gezellige borrel bij café de Noot in Hoogland.

De route van 65 km brengt je via Lage Vuursche, over het oude vliegveld Soeterberg, door de bossen van Austerlitz en via de Treek terug naar Amersfoort. De route van 80 km voegt er een fraaie lus aan toe over De Hoge Vuursche. De 95 km route maakt daarbij ook nog een lus over de Bussumse heidevelden naar ’s-Graveland om Hilversum heen.

Voor de liefhebber van singletracks zijn er ook twee routes beschikbaar die in grote lijnen vergelijkbaar zijn met de gravelroutes, maar waarbij af en toe het mtb-parcour wordt gevolgd. De twee routes 65 km en 75 km, duiken direct bij vertrek al op de nieuw aangelegde mtb-track in Birkhoven. Zo wisselt de route regelmatig af met gravelpaden en delen van de vernieuwede MTB route van Soest, de MTB routes Lage Vuursche, Austerlitz en Zeist.

Let op: hiervoor dien je zelf een vignet van De Utrechtse Heuvelrug aan te schaffen, dit zijn sinds 2024 digitale vignetten.

Inschrijven:       Schrijf je in voor deze Gravelrit

Wanneer:          zondag 28 januari 2024

Hoe laat:            start 9:00

Waar:                 Parkeerplaats Birkhoven, Barchman Wuytierslaan Amersfoort

Kosten:               Voor leden van SnelVerzet is deelname gratis! Neem je een introducé mee, dan bedragen de kosten 10,- euro per introducé.

                            Je ontvangt consumptiebonnen en een hapje.  

                            Mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Bike Totaal Groenestein.

Groepen:           Groepsgrootte maximaal 6 fietsers !

                            We delen de paden met andere recreanten (andere fietsers, wandelaars en ruiters).

                            Daarom fietsen we in kleine groepjes in je eigen snelheidsgroepen.                     

Gravel Code:      Houdt rekening met de natuur en met anderen: vaart minderen en groet vriendelijk.

Ben je ook supporter van de Gravel Code? Signeer de code online: www.gravelcode.nl een initiatief van NTFU, Fietssport, Staatsbosbeheer, Bicycling en magazine Fiets.

                           

Onderweg:        Deze keer is er geen verzorgingspost onderweg, dus neem voldoende drinken en eten mee voor onderweg.

 

Na afloop:          De fietstocht wordt traditioneel afgesloten met een hapje en een drankje in café de Noot in Hoogland.

 

GPX:                    De GPX routes komen binnenkort beschikbaar en worden gedeeld via de Cycl-app.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *