Bike Totaal Groenestein Gravelride 2022

3-feb: datum aangepast van 6 naar 13 februari 2022 vanwege de weersomstandigheden. De afterparty is bij Concordia (en niet bij de Noot). Nieuwe routes zijn bijgevoegd.

Dag Snel Verzetters,

Yes, we mogen weer! Na de persconferentie van vorige week is de groepsgroottelimiet van twee personen eraf en dat stelt ons in staat om de traditie in stand te houden: een winterse clubgravelrit waarmee we samen het nieuwe jaar sportief beginnen. Ook in 2022 staat hij weer op de agenda: de Bike Totaal Groenestein Gravelride op zondag 13 februari 2022. Als het weer van die dag of de corona-situatie tegen zit, zullen we de tocht verplaatsen naar een latere datum.

Weten jullie het nog? De editie van 2021 vond plaats in maart en werd verreden in duo’s.

We hebben drie prachtige routes richting ’t Gooi gemaakt: 60 km voor de 28-en 31-rijders, 75 km voor de 31- en 34-rijders en 90 km voor degenen die verder en sneller willen. Uiteraard liggen de snelheden op de gravelpaden lager dan op de weg, maar zo heb je wel een indicatie wat voor jou een geschikte route is. Uiteraard hangt dat ook af van het weer en de gesteldheid van de paden op de dag dat we rijden. En ook voor deze gravelrit sluiten we aan bij de gedragscode voor gravelaars https://www.gravelcode.nl/: ‘Be Nice, say hi – Enjoy nature – Stay on track’.

Routeoverzicht Bike Totaal Groenestein Gravelride 2022

De routes voor de Bike Totaal Groenestein Gravelride zijn vanaf heden voor iedereen beschikbaar op Wikiloc (hieronder kan je klikken op de linkjes). Je kan de tocht op eigen gelegenheid rijden of je kan om 9:00 bij de parkeerplaats Birkhoven meegaan met één van de wegkapiteins. We streven naar kleine groepen, van maximaal 8 deelnemers. Er is een pauzeplek met koffie en taart bij theehuis ’t Bluk op de Zuiderheide. Je bent daar welkom tussen 10:00 en 12:00 uur. Deze pauze is buiten, je hebt daarvoor geen coronapas nodig. Er is daar ook een toilet beschikbaar. Deze stop wordt aangeboden door SVH.

Routes

– xNW60 ’t-Gooi 22a: https://www.wikiloc.com/gravel-bike-trails/xnw60-t-gooi-22a-94358856
– xNW75 ’t-Gooi 22a: https://www.wikiloc.com/gravel-bike-trails/xnw75-t-gooi-22a-94358773
– xNW90 ’t-Gooi 22a: https://www.wikiloc.com/gravel-bike-trails/xnw90-t-gooi-22a-94358693
Routes aangepast op 3-feb vanwege het eindigen bij Concordia.

Horeca

De horeca is weer open en eindigt voor de liefhebber bij café Concordia in Hoogland. Je kan daar onder het genot van een drankje bijpraten met de andere deelnemers. Denk even aan de volgende voorwaarden:
– Toegang met CoronaToegangsBewijs (conform geldende overheidsrichtlijn voor horeca).
– Fiets mee naar binnen nemen en plaatsen op de aangegeven plek.
– Houd binnen 1,5 m onderlinge afstand.
– Mondkapje nodig bij verplaatsingen binnen het gebouw.
– Consumpties worden op naam geregistreerd, graag afrekenen bij vertrek.
– Bitterballen bij de afterparty worden aangeboden door Bike Totaal Groenestein.

Je kan je aanmelden voor de Gravelride via onderstaande button. Heb je je al aangemeld, maar kan je niet meerijden stuur dan een mail naar onderstaand emailadres. Voor het goede verloop van de ritten, hebben we ca. 10 wegkapiteins nodig. Ben je bereid om een groepje te begeleiden, geef dat dan aan bij je aanmelding met vermelding van de afstand die je wilt begeleiden. Wegkapiteins krijgen de routes eerder, zodat ze de route een keer kunnen verkennen.

Schrijf je nu in

We hopen op een sportieve en gezellige rit met veel deelnemers!

Heb je vragen, opmerkingen of tips richt je mail dan aan evenementen@snelverzet.nl.

Mark ten Thije en Joost van Dolderen

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *