Lid worden van Snel Verzet

Lid worden van SVH heeft een aantal voordelen. Met en ledenbestand van 400 leden zijn er altijd wel leden met dezelfde aspiraties. Wil je lekker toeren met onderweg een kopje koffie of een lunch dan zijn er mogelijkheden. Wil je wat sportiever en harder rijden dan kan dat ook!  We hebben vier niveaus bij SVH.Het moet raar lopen als je niet bij een groep kunt aansluiten. In een groep fietsen gaat ook makkelijker en voor je het weet maak je kilometers. Op donderdagavond na de training maken we gebruik van de kantine van WV Eemland om na te praten en iets te drinken. Het lidmaatschap van Snel Verzet loopt vanaf 1 januari tot 31 december van het jaar en wordt daarna stilzwijgend verlengd. De contributie dien je medio december jaarlijks te voldoen. Het inschrijfformulier vind je hier
Je kunt per 1 januari  inschrijven of per 1 september (lid met terugwerkende kracht en aangepast tarief).

De contributie voor seizoen 2018 bedraagt:

Hoofdlid Volwassene:

 €           57,-

Hoofdlid Jeugdlid:

 €           43,-

2e gezinslid Volwassene:

 €           39,-

2e gezinslid Jeugdlid:

 €           37,-

Dubbellid (=hoofdlid bij andere vereniging):

 €           31,-

1-september lid

 €           71,-

Automatische incasso

Als een machtiging wordt afgegeven tot automatische incasso, dan ontvang je als hoofdlid volwassene € 5 korting. Voor overige leden blijft de contributie gelijk.

De contributie van Snel Verzet Hoogland (incassant ID NL44ZZZ320962860000 en administratienummer Z6JZ01E) voor het seizoen 2018 zal op 12 januari worden afgeschreven ten gunste van bankrekening NL40RABO0123017548 ten name van Snel Verzet Hoogland onder vermelding van het lidmaatschapsnummer.

Opzeggen lidmaatschap

Wil je het lidmaatschap van SVH opzeggen dan dien je dat uiterlijk per 1 november van het jaar kenbaar te maken met vermelding van je naam, adres en lidmaatschapsnummer aan de ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verzekering

Aan het lidmaatschap van SVH en de NTFU is een verzekering gekoppeld. Deze verzekering biedt onder bepaalde voorwaarden dekking voor schade voor jezelf en schade toegebracht aan derden tijdens het toerfietsen. Uiteraard kun je je individueel aanvullend verzekeren.

Lees hier meer over de NTFU-verzekeringen.


Ledenadministratie

Voor meer inlichtingen over het (of aanmelding voor een) lidmaatschap kun je bellen of e-mailen met:
Han van der Steen, tel. (033) 456 36 04 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sponsors

Isabella
 Rabobank Amersfoort en omstreken

 

 

 

Adverteerders

 

 

De Kolkrijst

 

H. Kommer vof

Kwaliteitsbakkerij vd Kletersteeg

 

Liersen Wielersport