Al vroeg in het seizoen, op zondag 14 april 2019 willen we net als vorig jaar, met een grote groep Snel Verzetters aan deze door de Oldenzaalse Wielerclub georganiseerde toertocht deelnemen. Voor dit evenement wordt een Touringcar met fietsenaanhanger gehuurd, waarin alle racefietsen vervoerd kunnen worden.

De toertocht start in finisht in Ibbenbüren (Duitsland). De Teutoburgerwaldtocht is een prachtige tocht en voert je dwars door het Teutoburgerwald met zijn schitterende vergezichten, glooiende wegen, vakwerkhuizen en prachtige stadjes als Tecklenburg en Bad Iburg. De verkeersluwe omgeving is even fraai als die van het zeer gelieve Limburgse landschap. Door het geaccidenteerde terrein is de Teutoburgerwaldtocht een echte kuitenbijter.
Deze uitgepijlde pittige tocht met de nodige beklimmingen gaat over goed begaanbare wegen. Er is een lange (120 km / 1700 hoogtemeters) en een korte (95 km / 1300 hoogtemeters) versie.
We zullen proberen deze toertocht in verschillende groepen / snelheden te rijden, zodat iedereen op en met zijn eigen niveau kan fietsen.
De dag ziet op hoofdlijnen als volgt uit:
 
Zondag 14 april 2019:
- 6.00 uur: Verzamelen en vertrek vanaf parkeerplaats Piet Klerkx (Emiclaer)
- 8.00 uur: Aankomst in Ibbenbüren
- 8.30 uur: Start toertocht
- 14.00 uur: Einde toertocht
- 15.00 uur: Vertrek touringcar naar Hoogland
- 17.30 uur: Aankomst in Hoogland
 
De kosten van de touringcar en fietsenaanhanger bedragen €900,- Het bestuur van Snel Verzet heeft voor dit clubevenement een bijdrage van €500,- per bus beschikbaar gesteld. Er zal daarom een eigen bijdrage van €16,- per deelnemer worden gevraagd. €10,- bijdrage voor de touringcar en €6,- voor het inschrijfgeld van de Teutoburgerwaldtocht. De inschrijving voor de Teutoburgerwaldtocht zal voor je worden geregeld!
De touringcar en fietsenaanhanger kunnen maximaal 40 personen en fietsen vervoeren. Voor de eerste 40 aanmelders is er daarom plaats in de bus.

Middels het inschrijfformulier kun je je aanmelden voor deelname aan dit clubevenement. Aangezien de eigen bijdrage van het bij Snel Verzet bekende bankrekeningnummer zal worden afgeschreven, is het zaak de machtiging van deze incasso van een handtekening te voorzien. Formulieren kunnen na invulling en ondertekening ingescand worden en per mail verstuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ingeleverd worden bij Bike Totaal. Bij Bike Totaal zijn ook blanco inschrijfformulieren beschikbaar.

Download hier het inschrijfformulier 

Sponsors

Isabella
 Rabobank Amersfoort en omstreken

 

 

 

Adverteerders

 

 

De Kolkrijst

 

H. Kommer vof

Kwaliteitsbakkerij vd Kletersteeg

 

Liersen Wielersport