Weet je ook alles van wielrennen, of denk je alles te weten? Houd je ook van gezelligheid, of ben je heel gezellig? Lust je ook wel een bitterbal met een pintje of een spa rood?Dan is de Snel Verzet WIELERQUIZ wat voor jou!

Onder de deskundige leiding van quizmasters Winfred Hanszens en Mark ten Thije vindt op vrijdag 15 maart 2019 vanaf 19:30 uur de wielerquiz plaats in de Noot in Hoogland. We beginnen om 20:00 uur met de interactieve quiz. De vragen worden ondersteund met foto- en videomateriaal en gaan over de toekomst, het heden en het verleden. Beantwoorden van de vragen doe je in een team van maximaal vier personen. Nadat we door alle rondes heen zijn is er een mooie prijs voor het winnende team.
Kortom, een leuke, leerzame en gezellige avond voor zowel jong als oud.

Wat: de Snel Verzet Wielerquiz.

Wie: iedereen die zin heeft in een gezellige (en leerzame) avond met allerlei vragen over onze favoriete sport.

Wanneer: vrijdag 15 maart 2019, inloop vanaf 19:30 uur, start om 20:00 uur. Dus wees op tijd!

Waar: Café de Noot, Hamseweg 31, Hoogland.

Inschrijven is niet nodig, maar om enig idee te hebben van de opkomst graag even reageren naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of je aanwezig zult zijn. 

De teams mogen van tevoren worden afgestemd, maar op de avond zelf is hier ook nog voldoende ruimte voor. Dus lijkt het je leuk om deel te nemen, maar heb je nog geen team? Geen probleem, kom gewoon langs dan zorgen we op de avond zelf dat je in een leuk team belandt.

 

Sponsors

Isabella
 Rabobank Amersfoort en omstreken

 

 

 

Adverteerders

 

 

De Kolkrijst

 

H. Kommer vof

Kwaliteitsbakkerij vd Kletersteeg

 

Liersen Wielersport