Op zaterdag 30 december organiseert Harold Bouwman een oliebollenrit. De rit is geschikt voor gravelbikes, cyclocrossers en MTBs.
Met deze oliebollenrit probeert Harold zich te laten sponsoren voor een het evenement waar hij in 2018 aan deel gaat nemen: KlimmenTegenMS.
Lees hieronder het verhaal van Harold:
 
Op 30 december wil ik graag een oliebollenrit organiseren om samen een laatste ritje in 2017 te rijden en een fantastisch jaar te vieren. En 2018 wordt ook een top jaar, in ieder geval in die zin dat ik voor KlimmenTegenMS de Mont Ventoux zal beklimmen. In ruil voor de organisatie van deze rit vraag ik een (kleine) sponsoring. Leuk voor jullie, leuk voor mij en fijn voor alle mensen met MS.
Het idee is als volgt.... verzamelen bij Birkhoven waar je een tas met warme kleren af kan geven. Deze tas wordt vervoerd naar de aankomstlocatie (Leusden) zodat je ook van daar warm de rit terug naar huis kan maken. De route is georiënteerd op het oostelijke deel van de gravelrit van Joost (55 km) en ei...ndigt bij Flusso (bedrijf waar ik werk). Flusso heeft een eigen 'kroeg' met een aangenaam haardvuur en heaters. Hier staat een drankje en een schaal oliebollen op jullie te wachten.

Lijkt dit je wat? Geef dan in dit bericht aan dat je meegaat. Bezoek mijn actiepagina en lees daar over mijn motivatie om te klimmen tegen MS https://deelnemers.klimmentegenms.nl/projects/broer-fr
Voor deelname doneer je een bedrag dat jou past en vermeld je in de donatie iets over 'Oliebollenrit' dan komt het helemaal goed. Bedankt alvast!! 
 
Samenvatting:
  • Wanneer: 30 december 2017
  • Vertrek: 09:30 uur parkeerplaats hockeyclub Birkhoven
  • Route: Oostelijke deel van de gravelrit van Joost, 55 km
  • Materiaal: Gravelracer, Crosser, MTB
  • Aankomstlocatie: Flusso Hamersveldseweg Leusden
  • Eindtijd: Afhankelijk van tempo en gezelligheid, rond 13:00 uur
  • Deelnemerslimiet: afhankelijk van de vrijwillige begeleiding ;-) 
Aanmelden kan via Facebook: https://www.facebook.com/events/357493781379985/
Sponsoring: https://deelnemers.klimmentegenms.nl/projects/broer-fr

PS: Aangezien je op de actiepagina doneert gebruik ik geen deel van de donatie voor de organisatiekosten. Ik doe mijn best alles gesponsord te krijgen en lukt dat niet, dan trakteer ik ;-) (in dat laatste geval stel ik waarschijnlijk wel een deelnemerslimiet in)
 
 

Sponsors

Isabella


Bike Totaal Hoogland


 

Rabobank Amersfoort en omstreken

 

 

 

 

Adverteerders

 

 

De Kolkrijst

 

H. Kommer vof

Kwaliteitsbakkerij vd Kletersteeg

 

Liersen Wielersport