LET OP: INSCHRIJVING IS INMIDDELS GESLOTEN

De traditionele 4-daagse SVH Buitenlandtocht wordt in 2019 gehouden in Luxemburg en het aangrenzende gebied in Duitsland. We gaan net als vorig jaar in het Pinksterweekend, van donderdag 6 t/m zondag 9 juni (eerste pinksterdag). 

Onze uitvalsbasis is het mooie stadje Vianden. Vanuit Vianden zijn er vele mooie fietstochten te doen, waarbij we ook weer heel wat hoogtemeters zullen maken.
We hopen weer op een grote groep deelnemers en hebben daarom 26 bedden gereserveerd in hotel Petry, zie www.hotel-petry.com

Donderdagmorgen rijden we naar Vianden en ’s-middags stappen we op de fiets voor een eerste rit. Vrijdag en zaterdag doen we een mooie en uitdagende dagetappe. Zondagmorgen nog een slotrit en afsluitende lunch, waarna we weer huiswaarts gaan. 
Afhankelijk van het aantal deelnemers en de snelheid die eenieder wil fietsen, zullen we groepen vormen. Meestal vertrekken we samen en splitsen in de loop van de rit. Bijvoorbeeld na de koffiepauze.

De kosten voor deelname bedragen € 275 voor verblijf, maaltijden en lunches ter plaatse. Vervoer heen en terug gebeurt op eigen gelegenheid. 

Ben je nog niet eerder meegeweest op een BLT? Dit waren enkele reacties op de BLT 2018 in Sauerland:
“Mooi weekend, mooie omgeving, mooie routes. Ik heb er van genoten.”
“Het was super georganiseerd en het was onwijs gezellig” 
“We hebben intens genoten van de gezelligheid en de (sterke) verhalen”
“Ik ga volgend jaar weer mee”

Heb je vragen? Neem dan contact op met één van de leden van de BLT-commissie of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 
We hopen weer op een sportieve en gezellige BLT! 

De BLT-commissie 2019, 
Richard Buskens, Theo Reymer, Martijn Kamphorst en Joost van Dolderen

Sponsors

Isabella
 Rabobank Amersfoort en omstreken

 

 

 

Adverteerders

 

 

De Kolkrijst

 

H. Kommer vof

Kwaliteitsbakkerij vd Kletersteeg

 

Liersen Wielersport