De traditionele 4-daagse SVH Buitenlandtocht wordt dit jaar gehouden in Bike Arena Sauerland, een prachtig fietsgebied met mooie wegen, uitdagende klimmetjes, prachtige vergezichten en gezellige dorpjes. Zie http://www.bike-arena.de/ voor een impressie van het gebied en meer info over de vele mogelijkheden voor racefietsen en mountainbiken.
We gaan dit jaar in het Pinksterweekend, van donderdag 17 mei t/m zondag 20 mei (eerste pinksterdag).
We verblijven in Pension De Gasterei in Altastenberg, 5 km van Winterberg. Een gastvrij en fiets(er)vriendelijk pension middenin de Bike Arena. Zie voor meer info http://www.degasterei.de/.

Donderdagmorgen rijden we naar Sauerland en ’s-middags stappen we op de fiets voor... een eerste rit. Vrijdag en zaterdag doen we een mooie en uitdagende dagetappe. Zondagmorgen nog een slotrit en afsluitende lunch, waarna we weer huiswaarts gaan.
Vorige jaren reden we in B/C tempo, waarbij we ook rekening hielden met B-rijders. En voor de snellere fietsers was er een extra lus aan het eind van elke rit, met nog wat extra klimwerk.
Als er dit jaar voldoende belangstelling van snellere rijders is, gaan we in twee groepen rijden: een B-B/C-groep en een C-C/D-groep.
En als er nog een groep is die liever gaat mountainbiken …. dat kan ook heel goed in Sauerland! Laat het ons weten als je dat wilt, dan overleggen we wat mogelijk is.

De kosten voor deelname bedragen circa € 250 voor verblijf, maaltijden en lunches ter plaatse. Vervoer heen en terug gebeurt op eigen gelegenheid.

Wil je meegaan of heb je vragen? Neem dan contact op met één van de leden van de BLT-commissie of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Je kan je aanmelden tot eind februari via het facebook evenement of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We hopen weer op een sportieve en gezellige BLT!

De BLT-commissie 2018,
Richard Buskens, Ilja de Wolf en Joost van Dolderen
 

Sponsors

Isabella


Bike Totaal Hoogland


 

Rabobank Amersfoort en omstreken

 

 

 

 

Adverteerders

 

 

De Kolkrijst

 

H. Kommer vof

Kwaliteitsbakkerij vd Kletersteeg

 

Liersen Wielersport