Op vrijdag 23 november is het zover: de jaarlijkse baanclinic! Net als begin dit jaar wordt het een samenwerking tussen VOEK uit Nijkerk en Snel Verzet uit Hoogland.

De meeste fietsers brengen de winter op de mountainbike door om hun conditie op peil te houden, maar even “knallen op de baan” zoals veel profs doen is ook lekker.

VOEK en Snel verzet hebben van de baanclinic een jaarlijks terugkerend evenement gemaakt.

Het moet een evenement zijn welke voor zowel beginners als gevorderden leuk en te doen is.

De baanclinic wordt inmiddels voor de zesde keer georganiseerd. Dit jaar organiseren we één clinicavond van twee uur bij het Omnisport in Apeldoorn op vrijdagavond 23 november 2018 van 19:00 tot 21:00 uur.... Voor beginners veel uitleg en oefenen en voor gevorderden veel wedstrijdelementen. Je kunt zelf bepalen tot hoever je gaat. Dus voor ieder wat wils!

Kosten voor de clinic bedragen € 15,00* per persoon (met een maximum van 30 deelnemers, 15 voor VOEK en 15 voor Snel Verzet). Het oorspronkelijke bedrag is € 25,00, maar SVH sponsort de SVH-deelnemers met € 10,00 per persoon. In dit bedrag is zowel de baan- als fietshuur opgenomen. Overige benodigdheden worden in een aanvullende mail aan de deelnemers gecommuniceerd. De clinic wordt zoals aangegeven wederom gezamenlijk georganiseerd met VOEK uit Hoogland en introducés zijn welkom.

* Ben je ook KNWU-lid, dan vervalt je benodigde dagverzekering en betaal je € 12,00 per persoon. Je dient wel je KNWU-pas te tonen tijdens de bewuste vrijdagavond.

 Nadere informatie over het evenement wordt via de website www.snelverzet.nl, via Facebook of via de mail gecommuniceerd met de deelnemers.

Aanmelding kan door het formulier te downloaden, in te vullen en het ingevulde formulier te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Inschrijven mag ook via de Facebook pagina, maar je inschrijving telt alleen als deze ook bij mij op de mail is binnen gekomen.

Meer informatie vindt je op: https://www.youtube.com/watch?v=17ZWeD2iU0Y en https://www.omnisport.nl/clinics/.

Mocht je nog vragen  hebben kun je altijd een mailtje sturen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen (06-51984357).

 

 

Sponsors

Isabella
 Rabobank Amersfoort en omstreken

 

 

 

Adverteerders

 

 

De Kolkrijst

 

H. Kommer vof

Kwaliteitsbakkerij vd Kletersteeg

 

Liersen Wielersport