Op zondag 9 september vindt de clubtocht naar de Betuwe plaats, zoals al eerder aangekondigd op Facebook en in de vorige nieuwsbrief. Hierbij ontvangen jullie meer informatie over deze tocht.

Er is weer een prachtige afwisselende route gemaakt:  Na Wijk bij Duurstede gaat we richting Leerdam om vervolgens rustig langs de Linge te rijden. Daarna kunnen we vanaf Zaltbommel genieten van een prachtig uitzicht over de Waal. Als je hier goed oplet kun je één van de weinige nog bestaande luchtwachttorens spotten, waarmee in de jaren 50 het luchtruim werd afgespeurd naar Russische vliegtuigen. Via de rivierduinen bij Bergharen gaan we naar de Maas. Vlak voor de inmiddels weer herstelde stuw slaan we af naar de Hatertse Vennen. Na Nijmegen en Heteren fietsen we door Bennekom naar het Binnenveld. Over de Postweg rijden we vervolgens terug naar Hoogland.

Als je mee wilt, meld je dan aan via dit event op de Facebook pagina van snelverzet of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  We weten dan hoeveel deelnemers we kunnen verwachten en daarmee ook hoeveel begeleiders we nodig hebben en hoeveel koffie en lunches we moeten bestellen.

De tocht wordt gereden in drie groepen, te weten:

B 160 km:
 De B-groep rijdt een kortere variant van 160 km met begeleiding door Reno Jansen. De start is om 8.00 vanaf Altis. Er is een koffiestop in de Taveerne van het Fort bij Asperen, een lunchstop bij Cornerhouse in Kesteren. De verwachte aankomsttijd in Amersfoort is 15.30 uur.

B/C 225 km:
 Begeleiding door Robbert Kraan, Auke Witteveen en Joost van Dolderen. De start is om 8.00 vanaf Altis. Er is een koffiestop in de Taveerne van het Fort bij Asperen, een lunchstop bij Hills/De Tolbrug in Bergharen en nog een middagstop bij Eethuys Airborne in Renkum. De verwachte aankomsttijd in Amersfoort is  17.30 uur

C/D 225 km:
 Begeleiding door Lieuwe Medema en Winfred Hanszens. De start is om 9.00 uur vanaf Altis. Ongeveer halverwege de rit is er een lunchstop bij Hills/De Tolbrug in Bergharen. De verwachte aankomsttijd in Amersfoort is 16.30 uur.

De B- en B/C-groep ontmoeten elkaar bij de koffiestop. De B/C- en de C/D-groep ontmoeten elkaar bij de lunchstop.
De lunch wordt aangeboden door SVH, overige consumpties zijn voor eigen rekening. tot ziens op 9 september!

Sponsors

Isabella
 Rabobank Amersfoort en omstreken

 

 

 

Adverteerders

 

 

De Kolkrijst

 

H. Kommer vof

Kwaliteitsbakkerij vd Kletersteeg

 

Liersen Wielersport