27-8-2016
nemen Ben Schouten en Barbara Brundel deel aan Stelvio for life.
Stelvio for Life is een jaarlijks terugkerend uniek sportevenement om geld in te zamelen voor geïndividualiseerd kankeronderzoek door het Centre for Personalized Cancer Treatment (CPCT). Deelnemers beklimmen wandelend, hardlopend of fietsend de Italiaanse bergpas ‘Passo dello Stelvio’, één van de hoogste verharde bergpassen in de Alpen.De top van de Stelvio ligt op een hoogte van 2758 meter en wordt bereikt na het afleggen van 21,2 km en het bedwingen van 1533 hoogtemeters. Deelnemers zamelen voor iedere hoogtemeter minimaal 1 euro aan sponsorgeld in.

De opbrengst van dit sponsorgeld komt 100% ten goede aan de Stichting Barcode for Life, zij werft fondsen exclusief voor het Centre for Personalized Cancer Treatment (CPCT). Barcode for Life is het enige Nederlandse fonds dat uitsluitend lange termijn klinisch kankeronderzoek financiert.

We weten tegenwoordig veel meer over hoe kanker werkt. Maar we weten nog niet goed hoe we kanker het beste kunnen behandelen. We kiezen nog steeds een behandeling die voor de meeste mensen met dezelfde vorm van kanker werkt en niet is afgestemd op de individuele patiënt. Het CPCT probeert hier verandering in te brengen. Door het genetische materiaal, het DNA, in de kanker nauwkeurig te analyseren, kunnen we in de toekomst voor elke patiënt een behandeling op maat aanbieden. Dat men gelooft in deze aanpak blijkt wel uit het feit dat inmiddels alle academische ziekenhuizen in Nederland zich aan het CPCT hebben verbonden
Heb je altijd al mee willen doen aan een uitdagend sportevenement in het decor van een indrukwekkende omgeving en wil je graag een persoonlijke bijdrage kunnen leveren aan het terugbrengen van kanker naar een chronische ziekte? Schrijf je dan nu in voor de vijfde editie van Stelvio for Life via http://www.stelvioforlife.nl/

Twijfel je nog dan kun je ook inchrijven voor de GRATIS infomiddag met loop- en fietsclinic op Papendal. Ontmoet andere deelnemers en maak er een sportieve en gezellige middag van!
Schrijf je in via onze site http://www.stelvioforlife.nl/infomiddag-papendal/

Mocht dit niet mogelijk zijn maar wil je dit initiatief toch ondersteunen kun je ons natuurlijk ook sponseren. Dit kan via stelvioforlife.nl. Kijk even onder deelnemers of Team Brundel.
Mocht je nog vragen hebben neem gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Youtube:

 

https://youtu.be/33O4OYIsZ_c

 


Sponsors

Isabella


Bike Totaal Hoogland


 

Rabobank Amersfoort en omstreken

 

 

 

 

Adverteerders

Concordia

 

 

De Kolkrijst

 

H. Kommer vof

Kwaliteitsbakkerij vd Kletersteeg

 

Liersen Wielersport

 

 

 

 

 

Willems Poffertjes