Op 11-11-15 heeft SVH haar leden die ook in 2015 weer klaarstonden als vrijwilliger bedankt met een prima hapje en drankje dit keer in Zandvoort aan de Eem.
Er zijn 65 leden uitgenodigd waarvan 45 mensen verschenen op deze avond. Wat doen al die vrijwilligers nou zoal? Natuurlijk fietsen ieder op zijn eigen nivo. Dat is ook zo leuk want al die vrijwilligers doen en zijn allemaal anders maar hebben een gezamelijke passie nl het fietsen. Dat maakt zo'n avond ook zo leuk.
Je moet denken aan Tjoep bezorgers, groeps begeleiders, pijlers voor de RPT,commissies oa. kleding en sponsoren,bestuur, Tjoep redactieleden enz.enz.
Onze voorzitter opende de avond met een praatje.
Als eerste stond hij stil bij de crematie van ons verscheiden lid Jan Sandbrink. Het was druk bij de plechtigheid. De kist werd gedragen door drie mannen in SVH tenue en  door drie mannen in WV Eemland tenue. Bij binnenkomst in de aula stonden ze naast de kist. Er stond ook een fiets waarop Jan als amateur veel overwinningen heeft behaald. Na dit verdrietige relaas gingen we over op de orde van de dag. Er werd o.a stil gestaan bij de groei van SVH meer dan 400 leden. ( als er niet te veel opzeggingen zijn). En alle vrijwilligers werden bedankt voor hun onmisbare inzet. Geconstateerd werd dat er veel gebruik wordt gemaakt van sociale media waarop allerlei spontane afspraken worden gemaakt. Denk aan facebook, What's app en Strava.Verder werd er een oproep gedaan voor een bestuurslid communicatie. Aanvankelijk leek het erop dat er iemand was maar na rijp beraad heeft die persoon ervan af gezien i.v.m. de thuissituatie. Verder zijn we op zoek naar begeleiders voor de B/C groep en C groep. We hebben al een aantal aanmeldingen. Deze mensen kunnen t.z.t. de NTFU gecertificeerde cursus wegkapitein volgen. De commissie Lief & leed bestaat nu uit twee personen! Vervolgens konden de deelnemers aan het buffet. Al met al een gezellige en nuttige avond. Volgende afspraak 14-12-15 ALV bij WV Eemland!
  


Sponsors

Isabella


Bike Totaal Hoogland


 

Rabobank Amersfoort en omstreken

 

 

 

 

Adverteerders

Concordia

 

 

De Kolkrijst

 

H. Kommer vof

Kwaliteitsbakkerij vd Kletersteeg

 

Liersen Wielersport

 

 

 

 

 

Willems Poffertjes